Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás és fizetés

Szállítási feltételek

A küldemények kézbesítése, szállítása a GLS futárszolgálattal történik. A termék szállítási ideje a megrendeléskor aktuális árukészlettől függ. Amennyiben a megrendelt termék raktáron van, abban az esetben a szállítási idő 2-5 munkanap. Ha a termék nincs raktáron, akkor a szállítás 10-15 munkanap. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni  e-mailban az info@fratellidekor.hu vagy a +36 30 731 4374-es telefonszámon.
A szállítási és csomagolási díjak 39,9 kg összsúlyig egységesen 2499 Ft

40 kg felett egyedi árajánlatot küldünk!

Amennyiben nem kér kiszállítást, abban az esetben lehetősége van a megrendelt termékek személyes átvételére.
Címünk :

3525 Miskolc, Jókai Mór út 9-11.

Fizetés

Áruházunkban lehetőség van banki átutalásra, Paypal fizetésre, személyes és utánvéttel történő fizetésre. Utóbbi esetén a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének.

 • banki átutalás - (megrendelése leadásakor e-mailben értesítjük, hogy rendelése "függő állapot"-ba került, amint megérkezik bankszámlánkra az átutalt összeg, rendelését aktiváljuk, és e-mailben minden szükséges további információt közlünk Önnel)
  Számlavezető bank: Budapest Bank
  Számlaszámunk : 10102718-33679900-01005001

  A közleményben kérjük tüntesse fel a megrendelő nevét illetve a megrendeléskor kapott visszaigazoló e-mailban található rendelésszámot!
 • utánvét - (készpénzes fizetés házhozszállítás esetén, a küldemény átvételekor a GLS futárszolgálat munkatársának maximum 100.000 Ft összeghatárig. Ezen összeg felett a rendelés összegét átutalással kérjük kiegyenlíteni.)
 • Paypal fizetés - (bankkártyás online fizetési mód a biztonságos Paypal rendszeren keresztül) - ÁTMENETILEG INAKTÍV
 • készpénz - (üzletünkben a megrendelés átvételekor)
 • Bankkártyás fizetés - ennél a fizetési módnál a megrendelés elküldését követően automatikusan átirányítjuk a Borgun  biztonságos 3D Secure (MasterCard Secure Code és Verified by VISA) rendszerébe.

A megrendelése a megrendelés elküldésekor "függő állapot"-ba kerül. Amennyiben a banki átutalást választotta fizetési módként, abban az esetben a megrendelésének feldolgozását azután kezdjük meg, miután a teljes vételár (szállítási díjjal)  megérkezik a bankszámlánkra. Erről e-mailban értesítést küldünk.