Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Perla Prestige 0,25 liter

19.956 Ft (15.713 Ft + ÁFA)
Az elkészítéshez szükséges eszközök
Választható kiegészítő:
Menny.:db
Cikkszám: 8029226031188
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Gyártó: Candis

Leírás és Paraméterek

                                                              PERLE PRESTIGE (minden színben)

MŰSZAKI INFORMÁCIÓ

A Perle Prestige egy olyan Candis termék, melynek összetétele az Antiche Terre Florentine Perlescenti (Pisa, Arezzo, Lucca, Livorno, Grosseto, Siena vagy Metalvel) semleges alapok a színpaletta szerinti színezésére alkalmas. A Perle Prestige az ATF semleges alapokkal olyan ATF Prestige terméket hoz létre, melyet a falra megfelelően felhordva (a színpalettának megfelelő kívánt színben) fémes felületet hoz létre meleg, nagyon innovatív árnyalatokban. A Metalvel alaphoz adva Metalvel díszítést hoz létre. Különleges, műgyanta alapú, nagyon fejlett vizes, csillámló festék összetételének és a válogatott adalékanyagoknak köszönhetően a Perle Prestige könnyen, tökéletesen eloszlik az ATF Perlescenti és Metalvel semleges alapokban.

A 6 Perle Prestige termék fémes fényű folyékony paszta, melyet könnyen lehet önteni és a színpalettától függően különböző színekben kapható; nem válnak szét, nem gyúlékonyak és ellenállnak a baktériumok támadásának, nem mérgezők, teljesen vizes alapúak, ezért környezet- és felhasználóbarátok.

Ezenkívül a Perle Prestige termékek széles körben megfelelnek a levegőbe történő káros illékony szervesanyag-kibocsátásokra vonatkozó európai szabályozásnak.

FELHORDÁSI MÓDSZEREK:

  1. Egy csomag „Perle Prestige” (0,250 liter) egy doboz ATF Periescent (2,5 liter) vagy Metalvel semleges alap (2,5 liter) festésére alkalmas a kívánt színben.
  2. Öntse egy doboz Perla Prestige tartalmát egy doboz Antiche Terre Florentine Perlescenti vagy Metalvel alapba, majd keverje össze a termékeket addig, míg a szín teljesen egyöntetű nem lesz.
  3. Mivel a Perle Prestige könnyen elkeverhető, a terméket kézzel is el lehet keverni egy kis spatulával annyira, hogy a Periescent semleges alap vagy Metalvel massza egyöntetűen legyen színezve.

Azonban a termék géppel is elkeverhető; ebben az esetben a Perla Prestige hozzáadása után az ATF Perlescent alap vagy Metalvel termékhez egy színárnyalatmérőhöz való mechanikus keverő használható, mely sok festékboltban kapható; ezzel a terméket három percig kell keverni.

MŰSZAKI SAJÁTSÁGOK

TOXIKOLÓGIAI ADATOK (a BIZTONSÁGI ADATLAPRÓL):

A termékben nincsenek káros anyagokat, például mérgező nehézfémeket (ólmot, krómot stb.) tartalmazó festékek; nincs benne jelentős mennyiségben semmilyen oldószer, és nem okoz veszélyes reakciókat vagy nemkívánatos polimerizációt; mivel teljesen vizes fázisú, nem gyúlékony.

A normál óvintézkedések és jó ipari higiénés gyakorlatok betartásával használja.

Tárolásához, kezeléséhez és szállításához nincs szükség különösebb óvintézkedésekre.

A terméket tartsa gyermekek elől elzárva.

Ha esetleg kisebb mennyiségben kifolyik, ezt fel kell itatni nedvszívó anyagokkal, és szilárd hulladékként ártalmatlanítható.

Szövegdoboz: V.O.C. szabályozás:Vízalapú, L alosztály.

Legnagyobb megengedett V.O.C. határérték: 200 g/l - A termék V.O.C. tartalma: 50 g/l-nél kevesebb.

Összetétel Vízbázisú akril polimerek, adalékanyagok, sűrítőanyagok, csillámpigmentek, antibakteriális szerek stb.; nagyon fejlett vizes összetétel.
Fajsúly 1 – 1,1
pH 6,5 – 8
Viszkozitás 25 °C-on 6000 – 10 000 cP
lapátkerék = 4 sebesség = 20
A termék megjelenése Viszkózus, fémes tükröződésekkel keverve
Hígítás Felhasználásra kész (Antiche Terre Florentine Perlescenti vagy Metalvel alapba kell bekeverni)
Gyúlékonyság Gyúlékony oldószerektől teljesen mentes, teljes egészében vizes fázisú.
Élettartam megfelelően tárolva az eredeti csomagolásban 2 év
Tárolási hőmérséklet +5 °C és +40 °C között.
Színek Különböző színek (6 Perle Prestige)
Kiszerelés 0,250 literes kis dobozok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek