Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Melyik dekort válasszam?

 

Sokan nem tudják, hogy melyik dekorfestéknek mi a különlegessége. Mi most összeszedtük termékcsaládokra bontva, hogy melyik festéktől milyen eredményt/hatást várhatunk.

 

 

Adamantia :


Ennek a terméknek a különleges csillogás az erőssége. A megfelelő festékbe (Hoblio Opaca) belekevert speciális, erre a célra kifejlesztett csillámpor nem színeződik el a festéktől, így csodálatos csillogást fog biztosítani a falon.
Kiválóan alkalmas gyermekszobák, üzlethelyiségek illetve lakások díszítésére akár falon, akár mennyezeten.

              

 
Arabesque :

Az Arabesque egy egyedülálló, bársonyos érintést, selymes megjelenést és a festékben lévő mikroszemcséknek köszönhetően varázslatos fény és árnyékhatásokat biztosítanak a falon.
Ezt a jellegű dekor bátran választhatjuk bármilyen helységbe, mindenhol feldobja a helység hangulatát.

               

Mohair:

A Mohairt leginkább úgy lehet jellemezni, hogy az elkészített fal a lenyűgöző, roppant elegáns fátyolos hatású lesz. 
Mindezt egy laposecsettel érhetjük el különösebb erőfeszítések nélkül.

               

L'originale:

A L'originale egy olyan szabadalmazott termék, melyet több gyártó is szeretett volna utánozni, de mint ahogy a neve is mutatja ez az Eredeti. :)
A festékben olyan kis fehér "golyócskák" vannak, amik nem, vagy csak csekély mértékben színeződnek el az alapfesték színezése során.
Ezeket a kis "golyócskákat" a felvitelt követően elsimítjuk egy átlátszó simítóval, így ezek elterülnek és csodálatos mintákat adnak a színes alapnak.  

               

Etnika:

Az Etnika az Arabesquehoz hasonlóan bársonyos tapintást és selymes megjelenést ad a falaknak. A mikroszemcsék itt is varázslatos fény és árnyékhatást kölcsönöznek az elkészített felületnek.
Az Etnika csodálatos és egyedülálló színei tökéletesen alkalmasak minden olyan helyiségben, amit eleganciával, harmóniával szeretnénk feldobni. Legyen ez iroda, üzlethelyiség, vagy csak egy nappali fala, a betérő vendégek garantáltan meg fogják csodálni.

               

Nylum:

A Nylumot nehéz jellemezni. Sokaknak a természet jut eszébe a termékekről, sokan az univerzum színeit vélik felfedezni.
A Nylum termékkel olyan díszítő bevonóterméket szeretnénk nyújtani a piacnak és a 
végfelhasználóknak, mely követi a modern trendeket, előtérbe helyezve a természetes, meleg, ölelő színeket, melyeket összekeverve klasszikus hatás érhető el, ahol a szín és az elegáns árnyékok kifinomult, átfedő hatást keltenek.Ezen felül egy kis plusz aranyporral még színesebbé. egyedibbé tehetjük a választott színt.

               

 

Perlescente:

Hoblio Metallic:

Hoblio Metallic termékcsaláddal a falat csodálatos fémes, fényessé, könnyen tisztíthatóvá tudjuk varázsolni. Ez a felület lehet kissé érdes felületű (a Hoblio Rustico Metallic bázisfestékkel), amivel még érdekesebbé tehetjük az elkészített falat, illetve lehet "sima" felületű is. A tisztítása könnyen megoldható nedves szivaccsal. A plusz kiegészítőket belekeverve fényes, fémes hatást kelt. 

Hoblio:

Elisir:

Dialogue: