Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BEVEZETŐ ÁRON - 2020.07.10-ig

 

De mi is az a VOC ?
  

Az illékony szerves vegyületek, összefoglaló néven VOC-k az ipari környezetben és a hétköznapjainkban is egyre jelentősebb hatással vannak életünkre. Illékonyságuk folytán gyorsan párolognak és elvezetés hiányában szivárgás útján a levegőt szennyezik. 

Háztartásunkba is találkozhatunk velük oldószertartalmú festékekben, ragasztókban.
Az emberi egészségre és a  környezetünkre egyaránt veszélyesek. Magas koncentrációjuk esetén a
tünetei lehetnek: köhögés, asztmaszerű tünetek; szem, orr és  torok irritáció, fáradtság, szédülés, hányinger, mellkasi fájdalom, a korai VOC-expozíció hatással lehet a magzat
fejlődésére, és az újszülött idegrendszerére is. Szerepet játszanak az ózonszmog kialakulásában a napsugárzás hatására ugyanis az illékony szerves vegyületek és a kipufogógázok nitrogén-dioxidja reakcióba lépnek, a nitrogén-dioxid nitrogén-oxiddá alakul, és ennek során ózon szabadul fel.

 

Ellenben az EKOS ...

Az Ekos egy szilikát alapú matt ásványi falfesték melynek a VOC értéke

0,0 gramm/liter

Kristályszerkezete elnyeli a szén-dioxidot és lehetővé teszi a nedvesség elpárolgását, javítva annak a  levegőnek a minőségét, amelyet minden nap a beltérben belélegezünk és az UV  sugaraknak is ellenáll.

A jelenleg elérhető színeket, a természetben lévő árnyalatok ihlették. Ezek a színek a nap folyamán kölcsönhatásba lépnek a fénnyel, különböző árnyalatokba fordulnak és követik az idő múlását.
 
A semleges színek választéka, a kiegyensúlyozott kontrasztos árnyalatokkal kombinálva, izgalmas tereket hoz létre, amelyek tükrözik az azokban élők személyiségét.
Nyugalom, energia, meleg, lélegzet.
Mindannyiunknak eltérő igénye van otthonában: válassza ki a színt annak az érzésnek az alapján, amelyet a környezetéből szeretne viszontlátni otthona falain.
 
Az Ekos-t 40 természetes színből választhatják.
Az EKOS egy új lehetőséget nyújt az új, színes trendeken keresztül, a kiegyensúlyozott eredmény elérése és a belső ízlés javítása érdekében.
 
 
A gyártás és a csomagolás 
 
Az EKOS gyártásánál nem csak a termékek természetességére, hanem a gyártás közben keletkező környezetszennyezés elkerülésére is nagy hangsúlyt  fektet a gyártó.
A termékek gyártásakor a káros anyag kibocsájtás szintén NULLA!
 
A termékeket újrahasznosított és újrahasznosítható vödrökben tároljuk és juttatjuk el a felhasználók felé.